• Διεθνώς Αναγνωρισμένο

  Αποκτήστε ένα Βρετανικό Κρατικό Πτυχίο αναγνωρισμένο που θα σας προσφέρει αναγνώριση σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Βάλτε τις βάσεις για μια διεθνή καριέρα.

  To UCLan Cyprus είναι η πρώτη πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Central Lancashire (Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο) όπως επίσης και ένα πλήρως αδειοδοτημένο Κυπριακό Πανεπιστήμιο. Αποτελεί μοναδικό και καινοτόμο μοντέλο Κυπριακής και Βρετανικής Πανεπιστημιακής – Εκπαιδευτικής εμπειρίας. Είναι εγκεκριμένο και επικυρωμένο τόσο από την Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και από το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

 1. Κατάταξη και αναγνώριση του UCLan

  • κέντρο παγκόσμιας κατάταξης πανεπιστημίων (2016) έχει κατατάξει το UCLan στο 3,7% των κορυφαίων πανεπιστημίων παγκοσμίως.
  • Το UCLan είναι ανάμεσα στα 10 κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου με τον υψηλότερο αριθμό φοιτητών.
  • Το UCLan έχει αναγνωριστεί επισήμως από τον Βρετανό πρωθυπουργό David Cameron για την απόκτηση του δεύτερου υψηλότερου ποσοστού στο Ηνωμένο Βασίλειο για την δημιουργία νέων επιχειρήσεων από αποφοίτους.
  • Το UCLan είναι το μοναδικό βρετανικό πανεπιστήμιο που συνεργάζεται με τη NASA και το Αστροφυσικό Παρατηρητήριο του Harvard Smithsonian.
 2. Ένα κορυφαίο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην Κύπρο

  • Μια επιχειρηματική σχολή με εκπαίδευση που βασίζεται σε project, εμπνεόμενη από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, και με διαπιστευμένα μαθήματα από τα ACCA, ICAEW, CIMA που παρέχουν προοπτικές πρακτικής απασχόλησης σε διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς.
  • Μια Νομική Σχολή που θεωρείται η κορυφαία στην Κύπρο με το πρώτο «δικαστήριο φοιτητών για εξάσκηση» στο νησί. Διαπιστευμένη από το JASB της Αγγλίας και της Ουαλίας είναι εξοπλισμένη έτσι ώστε να συναγωνίζεται την αφρόκρεμα των νομικών σχολών παγκοσμίως.
  • Μια Σχολή Θετικών Επιστημών με προγράμματα σπουδών που κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία 30 της λίστας της Guardian που εμπεριέχει την υψηλότερη κλίμακα ικανοποίησης των φοιτητών (>90%), με μοναδικά καινοτόμα μαθήματα που δεν προσφέρει κανένας άλλος εκπαιδευτικός φορέας στην Κύπρο.
 3. Κινητικότητα σπουδαστών

  Απολαύστε την φοιτητική ζωή ενός γνήσιου φοιτητή του UCLan στο Preston ενώ σπουδάζετε στο UCLan Cyprus και αδράξτε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Erasmus+ για να γνωρίσετε διαφορετικούς πολιτισμούς στην Ευρώπη.

 4. Βρετανικές Σπουδές στη μισή τιμή!

  Σπουδάστε στο μοναδικό Βρετανικό πανεπιστήμιο της Κύπρου χωρίς το οικονομικό κόστος της Βρετανικής εκπαίδευσης και διαμονής όπως και της αβεβαιότητας που δημιουργήθηκε μετά τις τελευταίες πολιτικές αλλαγές στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση (BREXIT). Για να επιτρέψουμε στους αριθμούς να μιλήσουν από μόνοι τους, το μέσο κόστος σπουδών στο UCLan Cyprus ανέρχεται σε λιγότερο από 50% εν συγκρίσει με οποιοδήποτε άλλο βρετανικό Πανεπιστήμιο.

 5. Παγκόσμια εμβέλεια και δυνατότητα απασχόλησης

  • Οι σχολές και τα προγράμματα μας συνδέονται με παγκόσμιους και τοπικούς επαγγελματικούς φορείς και διαπιστεύσεις και συνεργάζονται στενά με βιομηχανικούς εταίρους. Ως αποτέλεσμα προσφέρουν δυνατότητες πρακτικής εργασίας και επαγγελματικής δικτύωσης ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα πτυχίο (QS World Ranked University Degree) που αυξάνει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην παγκόσμια αγορά εργασίας.
 6. Ακαδημαϊκή Διάκριση

  Όλοι οι διδάκτορες μας είναι ενεργοί ερευνητές και ειδικά εκπαιδευμένοι για να προσφέρουν υψηλή ποιότητα διδασκαλίας για μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία.

 7. Πρότυπες πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις

  Oι μοναδικές καινοτόμες και πλήρως εγκεκριμένες πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις στην Κύπρο που έχουν τιμηθεί με το βραβείο οπτικοακουστικής τεχνολογίας του EMEA. (InAVative Educational Facility)

 8. Διαμονή ποιότητας

  Ένας μεσογειακός τρόπος ζωής, που παρέχει στους φοιτητές μια ασφαλή, διασκεδαστική και οικονομική διαμονή.

 9. Φοιτητική Ικανοποίηση

  Το UCLan είναι γνωστό για την υψηλή ικανοποίηση των φοιτητών του, με την τελευταία έρευνα να επιβεβαιώνει ότι το 92% των φοιτητών είναι πολύ ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους.

 

ΣΥΓΚΡΙΣΗ UCLan Cyprus Ηνωμένο Βασίλειο
Δίδακτρα (προπτυχιακές σπουδές) £7,572 / €8,500 ανά χρόνο £15,300 / €17,660 ανά χρόνο
Δίδακτρα (μεταπτυχιακές σπουδές) £7,950 / €8,925 ανά χρόνο £17,850 / €23,150 ανά χρόνο
Κόστος ζωής £8,681 / €9,600 ανά χρόνο £12,000 / €13,255 ανά χρόνο
Αεροπορικά εισιτήρια £331 / €300 £405 / €450
Σύνολο (προπτυχιακός φοιτητής) £16,425 / €17,800 £27,705 / €31,305
Σύνολο (μεταπτυχιακός φοιτητής) £16,379 / €18,100 £30,255 / €36,855

Δείτε τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ που αποκτάτε μόνο με την εγγραφή σας μέσω της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ